Meet & Greet

Bij TechnoLab Leiden

Technolab zet zich op meerdere manieren en middels verschillende projecten in om zowel jongeren als volwassenen te enthousiasmeren voor het mooie vak van leerkracht. Benieuwd naar de verschillende projecten? Lees en klik hieronder verder ⤵️

Talent en toekomst 

Door de verschillende snuffelstages leren de leerlingen waar hun talenten liggen en zetten zij stappen in het kijken naar de toekomst!

DubbelLOB 

Wist je dat minder dan de helft van de havisten hun vervolgopleiding afmaakt? Dit kan anders denken wij bij DubbelLOB. Namelijk door leerlingen kennis te laten maken met de praktijk in verschillende sectoren.

Meesterchallenge 

Heb jij een tussenjaar of overweeg je een carrièreswitch naar het onderwijs via een zij-instroomtraject? De Meesterchallenge is de ideale proeftuin om te ontdekken of het onderwijs iets voor je is en waar jouw talenten liggen!

Expeditie Leerkracht 

Tijdens deze tweedaagse zet je op een actieve, speelse en persoonlijke manier je eerste stappen in het prachtige onderwijsvak. Je krijgt inzicht in je eigen kunnen en leerpunten en werkt zo al aan een fijne basis om een vliegende start te maken!

We zijn voor deze mooie projecten altijd op zoek naar partnerscholen die het onderwijs als sector willen promoten en zo samen met ons een bijdrage willen leveren aan het terugdringen van het lerarentekort. Meer informatie hierover of meedoen? 

En bij deze een bedankje naar de scholen die al meedoen!

Woutertje Pieterse 

Viersprong 

Thermiek 

De Schakel 

Dalton Oegstgeest 

Gevers Deynoot 

Fortgensschool 

De Stevenshof 

Lorentzschool