Talent & Toekomst

Hoe weet je nou wat je écht wilt? En wat zijn er allemaal voor mogelijkheden? Talent & Toekomst biedt leerlingen een vijfdaagse stage om alle ins en outs van vier vakgebieden te ontdekken.

Tot en met je middelbare school zijn de meeste zaken aardig voor je uitgestippeld. Daarna staat de wereld voor je open en moet je zelf kiezen wat je wilt. Maar hoe weet je nou wat je écht wilt? En wat zijn er allemaal voor mogelijkheden? 

Om leerlingen te helpen bij die keuze, heeft Technolab in samenwerking met verschillende partners Talent & Toekomst opgezet. Talent & Toekomst is een activerend beroepsgericht programma voor leerlingen, waarin zij zich zowel binnen als buiten de school oriënteren op mogelijke beroepen en opleidingen, hun talenten ontdekken en zo bouwen aan hun toekomst.

Hoe? Door ze een week lang onder te dompelen in een sector naar keuze, waarbinnen ze met behulp van realistische opdrachten van echte opdrachtgevers kennis maken met het toekomstige werkveld, vervolgopleidingen en Young Professionals.

De leerlingen groeien hierdoor op het vlak van beroepsbeelden, beroepsgerichte kennis en beroepsvaardigheden en zijn hierdoor uiteindelijk in staat een betere keuze voor een vervolgopleiding te maken en beter voorbereid op vervolgonderwijs.

Kijk mee hoe leerlingen zich oriënteren in zo’n week!

Contactformulier Talent & Toekomstweken

2 + 8 =

Geloof jij net als ons dat je antwoorden op de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, vooral leert door te doen en wil je hierin met ons samenwerken? Neem dan contact op via dit  contactformulier.