Stage

Er is altijd plek voor mensen die iets willen leren!

Bij Technolab is er altijd plek voor mensen die zichzelf en anderen iets willen leren! Nieuwsgierig? Kom dan langs en klik hier om je aan te melden voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen? Bel ons dan op 071-5191324 of mail naar stage@technolableiden.nl. Tijdens schoolvakanties zijn wij afwezig, maar mail wordt wel gelezen.

Stage lopen bij Technolab Leiden doe je niet alleen!
Dagelijks is er een groep van 20 stagiairs aan het werk bij Technolab Leiden. Zij begeleiden de workshops die gegeven worden aan schoolklassen met leerlingen tussen de 4 en 18 jaar. Onze missie is jongeren enthousiast maken voor natuur, techniek en technologie. 

 

Welke opleiding volg jij momenteel?

 

 

MBO opleiding

Volg jij momenteel een MBO opleiding? Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor een stageplek bij Technolab.

HBO opleiding

Volg jij momenteel een HBO opleiding? Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor een stageplek bij Technolab.

WO opleiding

Volg jij momenteel een universitaire opleiding? Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor een stageplek bij Technolab.

Wat leer je tijdens je stage?

Uiteraard leer je hoe het is om in team te werken binnen onze organisatie. Daarnaast ga je ook ervaring opdoen met:

  • Lesgeven
  • Ontwikkelen van workshops
  • Organiseren van projecten
  • Zelfstandig werken
  • Omgang met diverse leeftijdsgroepen

Begeleiding

Iedere stagiair heeft een vaste stagebegeleider. Er is voldoende ruimte om te werken aan jouw leerdoelen en praktijkopdrachten.

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem gerust contact op via het onderstaande contact formulier.

8 + 5 =

Deborah Jeurissen
Stagecoördinator
071 519 1324