Vakmeester Stephanie doet aan winterzwemmen

 

 

Hallo Stephanie, kan je vertellen wat je komt doen bij Technolab?
Ik kom meewerken aan het onderwijsproject DubbelLob. Ik wil havisten helpen met een betere studiekeuzen maken, momenteel is het zo dat havisten geen goede studiekeuze maken, 1 op de 4 leerlingen maakt niet de juiste studiekeuze en valt uit.

Wat doe je graag in jouw tijd buiten Technolab?
Winterzwemmen, om mijn immuunsysteem te verbeteren. Verder teken ik graag, doe ik aan schilderen en ga ik er graag op uit. Met uitgaan dans ik heel graag!

Hoe zou je jezelf omschrijven als persoon?
Ik zou mezelf omschrijven als een positief, creatief en direct persoon, want tja, ze kom uit Rotterdam. Ik ga altijd voor het beste resultaat en daar komen mijn positieve en creatieve natuur goed van pas. Ik ben een echte aanpakker en houd ervan om alles te doordenken. Verder vind ik rust erg mooi en belangrijk. Hier ben ik mee bezig door yoga.

Waarom heb jegekozen om bij Technolab te komen werken?
Om de volgende generatie te kunnen inspireren over natuur en techniek. Ik vind voor de groep staan leuk en mensen met elkaar verbinden. Ik kan me erg vinden in het onderzoekend en ontwerpend onderwijs en ondersteun dat graag.

Wat is je doel bij Technolab?
Mijn doel is om young professionals en havisten aan elkaar te koppelen. Door bijvoorbeeld speeddates kunnen havisten geïnspireerd worden door young professionals en gaan denken “dat wil ik ook gaan doen”. Verder heb ik een persoonlijk doel en dat is om een positieve bijdragen te kunnen leveren bij het project DubbelLob.

stephanie interview