Het zijn de

Technolab Ondernemende Partners

Steun Technolab: word een Technolab Ondernemende Partner

Veel bedrijven zijn enorm gepassioneerd om jongeren vaardigheden bij te brengen die van nut zijn in de toekomst. Daar vorm aan geven is niet altijd even makkelijk. Stichting Technolab ontwikkelt en geeft workshops die te maken hebben met de thema’s en technieken van de toekomst. Dit activerende onderwijs geeft Technolab aan duizenden kinderen per jaar 

Word Technolab Ondernemende Partner (T.O.P.) en werk samen in innoverende onderwijsprojecten. Met hulp van de juiste ondernemers kan Technolab meer ontwikkelen en meer jongeren bereiken, dus meer jongeren onderwijzen in digitale vaardigheden maar ook in techniekonderwijs en duurzaamheid. 

Als T.O.P.

  • Heb je de mogelijkheid om mee te werken in een onderwijsproject. Denk hierbij aan gastcolleges voor middelbare scholieren om het bedrijf op de kaart te zetten als potentieel stagebedrijf, biedt je stageplekken aan, richt je een technieklokaal in op een samenwerkende school of laat een team van geselecteerde MBO, HBO en WO studenten één van je werkprocessen verbeteren in een Innovatiechallenge
  • Maak je één keer per jaar gebruik van het Ondernemersontbijt
  • Komt er een interview over jouw bedrijf op de website van Technolab, inclusief exposure via social media
  • Krijgen jouw medewerkers vervroegde inschrijving bij VakantieLab en MaakLab
  • Blijven wij met jou in gesprek omdat jij zelf misschien initiatieven hebt waarmee we het onderwijs en bedrijfsleven kunnen versterken

Zie hier wat mogelijk is mede dankzij jou ⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

Ontdek de samenwerkingsmogelijkheden

Groene Innovatie Challenge

Samenwerking tussen bedrijfsleven en studenten

Met de Innovatie Challenges faciliteert Technolab een unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven en studenten. Per studiejaar biedt Technolab vier challenges aan. Tijdens de challenge werk je in een gemengd team van diverse studierichtingen en opleidingsniveaus samen met een bedrijf aan innovatieve oplossingen voor echte casussen.

Talent & Toekomst

Loopbaanoriëntatie voor studenten bij bedrijven

Ontdek je talenten en vind de juiste vervolgstap voor je studieloopbaan bij Talent & Toekomst! Tijdens de week verkennen mavoleerlingen van het Bonaventura College sectoren zoals ICT, Ondernemen, Onderwijs en Zorg. Ze lopen stage bij bedrijven als PLNT, Kleine Planeet en Easyfiets. Technolab gelooft in ‘vooral doen’ en biedt middelbare scholieren de kans om volgend jaar deel te nemen aan Talent & Toekomst. Ontdek jouw talenten en bereid je voor op de toekomst!

Willie Wortel Wedstrijd

Uitvinderswedstrijd voor jongeren

Wie doet de origineelste uitvinding? Dat kan iets heel nuttigs zijn of gewoon een wild idee. Zit je in de eerste of tweede klas van het VO? Doe dan mee!

Wat de ondernemende partners over Technolab zeggen:

“Het is voor de toekomst van ons land belangrijk dat kinderen op vroege leeftijd in aanraking komen met techniek. Basisscholen hebben daar volgens mij niet altijd de tijd of kennis voor. En dus is de aanvulling die Technolab biedt van grote waarde.”

Tim

Co-founder, Zooma

“Als maakbedrijf van communicatiemiddelen zijn we al meer dan 140 jaar sterk gericht op skills en ambacht. Behoefte aan toppers in techniek hebben we altijd! Zeker om blijvend te innoveren. Het is voor ons zeer waardevol om samen met TechnoLab gemotiveerde jongeren verder te inspireren voor het grafimedia vak. Ons partnerschap helpt bij de juiste praktische aansluiting. Samen duurzame communicatie creëren = futureproof!”

George van der Heijden

Accountmanager, Drukkerij de Bink

“We nemen nu voor een tweede keer deel aan de Willie Wortel Wedstrijd Junior met het thema: Supermarkt van de toekomst. Hierdoor krijg ik out of the box ideeën van basisschoolleerlingen voor een nog duurzamere supermarkt”

Pieter Hooijschuur

Ondernemer , Plus Lammenschans

Ondernemersfonds Leiden

Plus lammeschans

DZB

Avery Dennison

IFF

De Bink

Hortus botanicus

Leiden bio science park

CHDR

Pronck

Zooma

Even kennismaken? Laten we een (virtuele) kop koffie drinken. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

2 + 10 =