Technolab Ondernemende Partners

Versterken verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven!

Wat hangt het er mooi! En wat zijn we trots! Aan de wand prijken onze “T.O.P.’s” – oftewel Technolab Ondernemende Partners. Met trots brengen we u het laatste nieuws over de geweldige verbinding die we tot stand hebben gebracht tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Dankzij deze samenwerking kunnen leerlingen zich beter oriënteren op hun toekomst door het verkennen van het beroepenveld. 
Bij Technolab bieden we verschillende onderwijsprojecten aan die deze verbinding tot stand brengen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Willie Wortel Wedstrijd, Talent en Toekomst en diverse Stagemarkten. Door deze initiatieven krijgen leerlingen de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, en om een beter beeld te krijgen van verschillende beroepsmogelijkheden.  Met veel enthousiasme kondigen we aan dat we onlangs een nieuwe Partner hebben mogen verwelkomen: Drukkerij de Bink! Met hun expertise en betrokkenheid zullen ze ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan ons gezamenlijke doel om jonge mensen te inspireren en te ondersteunen bij het maken van belangrijke toekomstige studie- en carrièrekeuzes.  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ook jij ons als Partner kunt komen versterken? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Samen kunnen we nog meer impact maken en de toekomst van jonge mensen vormgeven.  
Wij kijken uit naar jouw betrokkenheid en de mogelijkheid om samen een positieve invloed uit te oefenen op de volgende generatie.