Het zijn de

Technolab Ondernemende Partners

Steun Technolab: word een Technolab Ondernemende Partner

Veel bedrijven zijn enorm gepassioneerd om jongeren vaardigheden bij te brengen die van nut zijn in de toekomst. Daar vorm aan geven is niet altijd even makkelijk. Stichting Technolab ontwikkelt en geeft workshops die te maken hebben met de thema’s en technieken van de toekomst. Dit activerende onderwijs geeft Technolab aan duizenden kinderen per jaar.  

Word Technolab Ondernemende Partner (T.O.P.) en werk samen in innoverende onderwijsprojecten. Met hulp van de juiste ondernemers kan Technolab meer ontwikkelen en meer jongeren bereiken, dus meer jongeren onderwijzen in digitale vaardigheden maar ook in techniekonderwijs en duurzaamheid. 

 

Als T.O.P.

  • Heb je de mogelijkheid om mee te werken in een onderwijsproject. Denk hierbij aan gastcolleges voor middelbare scholieren om het bedrijf op de kaart te zetten als potentieel stagebedrijf, biedt je stageplekken aan, richt je een technieklokaal in op een samenwerkende school of laat een team van geselecteerde MBO, HBO en WO studenten één van je werkprocessen verbeteren in een Innovatiechallenge
  • Maak je één keer per jaar gebruik van het Ondernemersontbijt
  • Komt er een interview over jouw bedrijf op de website van Technolab, inclusief exposure via social media
  • Krijgen jouw medewerkers vervroegde inschrijving bij VakantieLab en MaakLab
  • Blijven wij met jou in gesprek omdat jij zelf misschien initiatieven hebt waarmee we het onderwijs en bedrijfsleven kunnen versterken

 

Zie hier wat mogelijk is mede dankzij jou ⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

Wat de ondernemende partners over Technolab zeggen:

Ons doel is om te laten zien dat je niet alleen achter een laptop geld kunt verdienen, maar dat je ook met je handen iets kan maken en dat, dat economisch heel relevant kan zijn. Daarnaast werken wij graag samen met scholieren en bieden wij stageplekken aan omdat wij graag bijdrage aan educatie.”

Benjamin Wegman

Oprichter van Brouwerij Pronck, Pronck

“Technolab gebruikt een vorm van onderwijs die heel erg gespecialiseerd is op de ontwikkeling van kinderen en tieners. Ze leren om meer te kijken naar wat er mogelijk is in de techniek, groen, ondernemend denken en robotica. Ik zie hier ook raakvlakken in met de supermarkt, wij kunnen ook nog veel stappen maken in groener worden en bijvoorbeeld robotica hierin meenemen.”

Pieter Hooijschuur

Locatie Manager, Plus

“We vinden dat Technolab een mooie vorm van onderwijs aanbied die heel veel kinderen in de regio bereikt. Bij Technolab gaan kinderen echt aan de slag met natuur en techniek en vaak in samenwerking met bedrijven uit de omgeving. Net als Dunea stimuleert Technolab op die manier een maatschappelijke betrokkenheid vanaf een jonge leeftijd.”

Karin van de Burgwal

Projectleider Educatie & Werk, Dunea Duin & Water

Even kennismaken? Laten we een (virtuele) kop koffie drinken. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

9 + 11 =