Meet the Technotopper: Marjolein!

Deze daadkrachtige duizendpoot uit Breda loopt nog maar een maandje rond op Technolab maar is al een gewaardeerde energiebom in het grote team. In dit interview kun je haar beter leren kennen! Ook zo benieuwd naar wat de reden is dat ze iedere dag om 6 uur uit haar bed springt? Lees dan gauw verder! Hint: het heeft iets te maken met Technolab, yes!

 

Hoi Marjolein! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben 36 jaar en woon in Breda. Hiervoor heb ik altijd in de kinderopvang gewerkt, maar ik wilde nu heel iets anders gaan doen. Ik heb daar altijd een coördinerende en leidinggevende functie gehad en nu ben ik bij Technolab begonnen als faciliteit manager. Naast werk sport ik veel en doe ik aan boksen! En daarnaast natuurlijk lekker met vrienden en vriendinnen leuke dingen doen.

 

En hoe ben je bij Technolab terecht gekomen?

Ik ben via Noëlle, communicatiemanager bij Technolab, hier gekomen. We zagen elkaar in Mallorca bij een retraite en ze zei dat ik eens langs moest komen omdat ik op zoek was naar iets anders. Ik hou echt heel erg van het drukte op Technolab. Dan functioneer ik gewoon het best!

 

Wat sprak je dan het meest aan bij Technolab?

Vooral de creativiteit hier. En deze hele ruimte! Ik kom uit een meer zakelijke omgeving. Hier is  het lekker open, iedereen is gelijk. De creativiteit zit ‘m ook vooral in alles wat we hier doen en de projecten die we geven. Maar eigenlijk ook de hele uitstraling van Technolab is super creatief, dat vind ik gewoon lekker werken.

 

En wat doe jij nu voor projecten bij Technolab?

Ik doe nu mee met de Meesterchallenge zodat ik ook echt inhoudelijk weet hoe alles hier werkt. En zodat ik het hele reilen en zeilen begrijp en nog meer feeling krijg met de lessen van Technolab. Daarnaast doe ik dus mijn facilitaire taken. Eigenlijk zo’n beetje alles wat geregeld moet worden: gesprekken met bijvoorbeeld de gemeente, inkopen van materiaal, het inplannen van lessen.

 

Waar kijk je het meest naar uit tijdens je werk bij Technolab?

Ik vind het vooral heel leuk dat iedere dag echt anders is. Dat is ook de reden dat ik iedere dag om 6 uur uit m’n bed spring om hierheen te gaan. De dagen vliégen gewoon voorbij, omdat het zo druk is!

 

Zes uur, uit bed springen! Respect hoor… Voor jou de laatste vraag: wat is jouw geheime talent?

Mmm… een geheime talent. Ik heb vroeger aan theater gedaan en Sinterklaasshows gedaan door het land? Ik kondigde Sinterklaas en de pieten aan en deed het voorprogramma! 😊

 

 

Kijk eens aan, naast een veelzijdige collega dus ook nog eens een theaterster! Wij weten dus alvast wie we volgend jaar gaan vragen voor de theatrale finale van de Willie Wortel Wedstrijd… (in een wortelpak!). We kijken uit naar het werken met Marjolein! 🙂 

 

Pssst, ben je trouwens benieuwd naar andere Technotoppers? Of Meesters? Stagiaires? Lees dan eens onze andere interviews! Dat kan via deze link.