Willie wortel
wedstrijd

De Willie Wortel Wedstrijd is dit jaar live te volgen op #williewortelwedstrijd2020. Wie bedenkt de origineelste, handigste én bruikbaarste oplossing voor de Coronacrisis, het Klimaat en het Onderwijs Van De Toekomst.

Het moment is daar! De 15 winnende uitvindingen van de 3 thema-opdrachten zijn bekend. Kijk gauw of jouw uitvinding in de prijzen is gevallen en doorgaat naar de finale!

De jury heeft de afgelopen weken de méér dan 100 inzendingen bekeken. Er zijn heel wat flitsende uitvindingen voorbij gekomen, we hebben erg genoten van jullie creativiteit en technische kennis. De uitvindingen zijn beoordeeld op o.a. duurzaamheid, originaliteit, impact en presentatie skills.

De nummers 1 van elke thema-opdracht krijgen een thema-gerelateerde prijs. Bij het thema Corona is de prijs het SAS Survival handboek. De beste uitvinding van het thema Klimaat ontvangt een zonnelader (powerbank met zonnepaneel). Bij het thema Onderwijs is de diefstal proef rugzak in de wacht gesleept. De nummers 2 tot en met 5 van de 3 thema-opdrachten hebben een rijkgevulde goodiebag verdiend. Maar, wacht er is meer!

Om kans te maken op de hoofdprijs, een 4k actioncam, krijgen de 15 finalisten nog één opdracht. Om erachter te komen wat deze opdracht is, klik hier: https://youtu.be/mV68jXs_g-I

De deadline voor de finaleopdracht is woensdag 10 juni 23.59 uur, dus zorg ervoor dat alles op tijd online staat of via jouw docent bij ons terechtkomt. Vergeet niet om #Williewortelwedstrijd2020 te vermelden in de beschrijving of titel van jouw filmpje! Op deze manier kunnen we jouw uitvinding vinden.

De winnaar wordt vrijdag 19 juni via ons Youtube-kanaal bekend gemaakt!

Mocht je nog vragen hebben stuur ons dan gerust een mail. We kijken uit naar alle uitvindingen!

Veel succes namens het Willie Wortel team!

e-mail: williewortelwedstrijd@technolableiden.nl

#Williewortelwedstrijd2020

Belangrijke data:

Deadline inschrijven:

22 maart

Bekendmaking halve finalisten:

27 mei

Bekendmaking winnaar:

17 juni