Na vier heerlijke jaren bij Technolab, begin ik per 1 augustus met een nieuw avontuur als directeur van de Daltonschool in Oegstgeest.

Het was een feest om met al onze leerlingen, stagiairs, vrijwilligers en medewerkers samen te werken. Technolab is echt een lerende organisatie. Je leert veel van alle mensen die verschillen in achtergrond, kennis en leeftijd met zich meebrengen. Technolab geeft leerlingen de techniek van de toekomst in handen. Bij Technolab ontdek je dat je het kan.

Per 1 maart is Technolab verhuisd naar een nieuwe locatie. Het begin van een nieuwe periode. In deze terugblik lees je wat we allemaal geleerd hebben de afgelopen jaren en wat we meenemen naar onze nieuwe plek.

Een van de nieuwe dingen die we gaan doen, is dat we in schooljaar 2020-2021 tien projectweken op de tien basisscholen in Oegstgeest organiseren, met steun van de gemeente Oegstgeest.

Als Corona het toestaat, volgt er in september een officiële opening van onze prachtige nieuwe locatie. Dus tot dan, of tot in Oegstgeest!

Annette

Meedoen als middelbare school aan de Talent & Toekomstweek? Wij nemen contact met je op:

1 + 14 =