Technolab geeft techniekles aan MBO Rijnland

Naast buren, ook een soort collega’s! De samenwerking met mboRijnland is al een paar jaar oud. Natuurlijk lopen er jaarlijks tientallen studenten van allerlei opleidingen van mboRijnland bij ons stage, maar… dat niet alleen. We geven sinds vorige week ook technieklessen aan de studenten van de opleiding Service Medewerkers!

Technische duizendpoot op en rondom de werkvloer

Wat al die lessen inhouden? Nou, ze gaan in ieder geval allemaal over techniek! De studenten van mboRijnland worden opgeleid tot service medewerkers en dat houdt in dat ze later heel veel verschillend werk gaan doen. Echte duizendpoten dus. Ze doen bijvoorbeeld een deel van de administratie op kantoor, ontvangen cliënten of gasten en regelen de klussen op en rondom de werkvloer. En voor dat laatste zijn ze bij ons op de goede plek. Vandaar de mooie samenwerking met mboRijland. In ons kluslokaal krijgen de studenten zeven weken lang technieklessen van onze vakdocenten. Ze leren hier de kneepjes die van belang zijn voor hun toekomstige werk. Gaatjes boren, kleine fiets reparaties, de basis van elektra: alles wat van belang kan zijn wanneer je werkt bij een bedrijf of organisatie.

 

 

Zoek jij ook zo’n mooie samenwerking?

Wij vinden het hartstikke leuk om zo nauw samen te werken met het mboRijnland. Het delen van elkaars expertise, faciliteiten en natuurlijk super-studenten zorgt voor een goede burenrelatie! Ben jij benieuwd wat voor samenwerking we met jouw school aan kunnen gaan? We willen graag met je in gesprek. Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter als je wilt dat wij in de toekomst tot een mooie samenwerking komen!

Wil jij samenwerken met Technolab? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

4 + 1 =