start nieuwe stagiaires

een stage om te ontdekken, leren, doen én je onder te dompelen in het onderwijs? dat kan bij technolab!

Nog maar een week gestart met je stage en nu al voor de klas staan? Jazeker, de stagiaires van Technolab gaan ervoor: er is namelijk weer een nieuwe periode gestart! We hebben 30 nieuwe, frisse, enthousiaste stagiaires bij Technolab. En daar zijn we maar wat blij mee!

De meest uiteenlopende studies en opleidingen worden hier door hen gerepresenteerd. Commerciële economie, mediavormgeving, medisch laboratorium onderzoek, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, sociaal werk, onderwijsassistent, servicemedewerker, toegepaste psychologie en zelfs Eco & Wildlife! Ze komen van het MBO Rijnland, de  Hogeschool Leiden en Yuverta.

Onze stagiaires werken aan de verbreding van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs door leerlingen enthousiast te maken voor techniek, mediawijsheid, programmeren en duurzaamheid. De komende zes maanden staan voor hun in het teken van ontdekken wat je kan en samen leren doén. Niet iedereen doet dit natuurlijk hetzelfde, dus bij Technolab kunnen de studenten zich op hun eigen manier ontwikkelen, met oog voor hun studie en leerdoelen!

 

Maar eerst: Technolab én elkaar leren kennen. En in de tussentijd: gewoon meteen aan de slag in het onderwijs, want daar leer je immers het meest van! Leren door te doen, dat is wat we de stagiaires meegeven tijdens het begin van hun stage.

Ben jij nou héél enthousiast hierdoor geworden en ben je alvast op zoek naar een stage voor volgend schooljaar? Of werk je in het onderwijs en wil je weten of we ook leerlingen van jouw studierichting een leerzame en superleuke stageplek kunnen aanbieden? Laat je naam dan achter in de vragensticker hieronder, dan nemen wij contact met je op!

wil je meer informatie over een stage bij technolab?

8 + 12 =