Waterstof in het Groene Hart

Studenten van de Groene Innovatie Challenge organiseren een netwerk-event over het thema Waterstof in het Groene Hart. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit event en kunt u zich aanmelden.

Save the date!

Beste duurzaamheidspioniers,

Bent u geïnteresseerd in waterstof als energiedrager van de toekomst?

Kom dan op donderdag 23 juni naar Technolab Leiden voor een informatieve en kansrijke middag waarbij u uw netwerk kunt uitbreiden.

Het programma

  • Inspirerende pitches van o.a. Wouter Beukeboom van boerderij de Beukehof en Sebastiaan Joosten van Vermeulen Groep over lopende projecten en ideeën m.b.t. waterstof.
  • Een workshop bestaande uit twee delen:

    • Deelnemers bouwen samen het ‘Groene Hart van de toekomst’ en wisselen hun ideeën met elkaar uit. Hoe ziet het Groene Hart er volgens jou in de toekomst uit en hoe speelt waterstof daarin een rol?
    • Gedrag en visies bij duurzaamheidsvraagstukken: ga met elkaar in gesprek over de verschillende visies en bekijk welke visie over een duurzame toekomst met waterstof bij jou past. Hoe gaan we een energietransitie, waarin waterstof een belangrijke rol speelt, realiseren?
  • Afsluitende netwerkborrel: onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u de tijd om te netwerken en het gesprek over waterstofinnovaties aan te gaan met de andere aanwezigen. 

Deze middag biedt de mogelijkheid om contacten te leggen met innoverende bedrijven op het gebied van waterstof en bedrijven die deze ambitie hebben. Alle geïnteresseerden zijn welkom om kennis en inspiratie op te doen.

Donderdag 23 juni van 15:00 tot 17:00 @Technolab Leiden. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Leerkracht onderwijs ontdekken

Het event

Voor wie: bedrijven, gemeenten en andere geïnteresseerden uit regio Holland Rijnland die bezig zijn met waterstofinnovaties of hier ambitie toe hebben.
Wat: Netwerk-evenement over waterstofinnovaties. Een middag waarbij kennis, ideeën en obstakels gedeeld worden en samenwerking wordt gestimuleerd. Een gedetailleerd programma wordt later bekend gemaakt.
Waar: Technolab Leiden, Bètaplein 28.

Opdrachtgevers

Platform Groene Hart Werkt! is hét regionale platform voor circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Zij verbinden ondernemingen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheid met elkaar.

Holland Rijnland is het samenwerkingsverband van dertien gemeenten in de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en de Rijn- en Veenstreek. Samen verbeteren we de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven; voor inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners.

Vragen of suggesties? Neem contact met ons op!

5 + 12 =