Leidse ondernemers vormen samen een levende machine op Technolab

Het ondernemersontbijt voor Technolab Ondernemende Partners (T.O.P.)

Maar liefst 18 ondernemers uit Leiden komen samen op het Ondernemersontbijt. Bio Science Park bedrijven, PLNT, kleine en grote Leidse bedrijven verzamelen om 08.30 uur op Technolab om met een lekkere koffie wakker te worden. Tot hun grote verbazing is dit geen standaard zakelijke meeting’ – citeren we. Iedereen mag namelijk direct aan een workshop deelnemen uit de leerlijnen van het techniekonderwijs.

Zo proberen Wendy Post van CHDR en Benjamin Wegman van Pronck hun weg geluidloos te vinden via een bibberspiraal, meet Laurens Lammerts van IFF het energieverbruik van de koelkast op Technolab en connect Hanneke Jelles haar ozo bot om een parcours af te leggen.

Dan mag iedereen gelukkig wel even rustig zitten en ontbijten en kijken naar de presentatie van directeur Ben Schippers, marketingmanager Noëlle van Deventer en Producteigenaar Actief Leren Chantal Goes. Maar ook dit is van korte duur als alle ondernemers worden uitgedaagd om samen een levende machine te maken. Merlijn doet de Meesterchallenge op Technolab en heeft een theaterachtergrond. Ze laat zien dat ze in haar eentje geen machine kan zijn met een draaiende arm. De eerste ondernemer haakt aan met een pompende beweging. Er haakt nog een ondernemer aan en al snel is er een grote levende machine. Op een actieve manier staat iedereen nu ‘aan’ om te gaan netwerken.

Technolab partners

Direct contact om op korte termijn mee te werken aan onderwijsprojecten? Contact ons.

7 + 7 =

Technolab Ondernemende Partners

Wil jij als ondernemer ook de verbinding opzoeken met het onderwijs en toekomstige medewerkers?