JANSSEN NEDERLAND

(sept 2020 – nov 2020)

September 2020 t/m november 2020. Met de challenge “Manufacturing for the Future” gingen de studenten met Janssen Nederland tien weken aan de slag.

De challenge

De studenten gingen aan de slag met de opdracht: Manufacturing for the Future (Industry 4.0). Voor Janssen Nederland maakten zij op kleine schaal een model van een zogenaamde ‘smart factory’. In een smart factory worden machines gekoppeled en uitgelezen. Dit zorgt ervoor dat we inzicht krijgen in wat er werkelijk in de fabriek gebeurt en kunnen de processen sneller worden geoptimaliseerd. Daardoor kan er efficiënter worden gewerkt. Aan de studenten de taak om een klein model te maken van een proces dat in de fabriek van Janssen Nederland gedraaid kan worden. Hierboven zie je het resultaat.

Janssen Nederland

Janssen Nederland is een innovatief farmaceutisch bedrijf met meer dan 2000 medewerkers, die iedere dag vol overgave werken aan alles dat bij het maken van geneesmiddelen komt kijken: van onderzoek tot ziektepreventie en van de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen tot de productie, marketing en verkoop ervan. Daarbij richten ze het onderzoek op zes specifieke gebieden: oncologie, neurowetenschappen, infectieziekten & vaccins, immunologie, pulmonale hypertensie en cardiovasculaire & metabole ziekten.

 

Onze studenten

Ervaringen

“Wij als Janssen hebben een frisse perspectief op Industrie 4.0 gekregen dankzij de studenten. ”

Enes Sahin

Opdrachtgever, Janssen Nederland

“De onderwerpen van de challenges maakte mij enthousiast om mij in te zetten voor de werving van studenten.”

Marieke van der Hoeven

Opleiding, Haagse Hogeschool

“Het leukste aan de challenge is dat je  enthousiaste medestudenten leert kennen en kennis maakt met andere manieren van projectmatig werken dan op de universiteit.”

Giovi Duivenvoorden

Student, Haagse Hogeschool

Meedoen als middelbare school aan de Talent & Toekomstweek? Wij nemen contact met je op:

3 + 5 =