Upcycle-producten

op Marktplaats!

 

Het is het zover: het korset van oude jeans, het dienblad dat is omgetoverd tot een hip koffietafeltje, de theedoos en het dienblad met een nieuwe look, de loungebank van pallets, het bijzettafeltje met opbergruimte en de onderzetters van oude DVD-hoesjes zijn klaar om geveild te worden!

Deze periode hebben de leerlingen van 3mavo Da Vinci Lammenschans gewerkt aan het project ‘Hoe maak je een upcycle-product?’. Tijdens een rondleiding bij de opdrachtgever Kringloopwinkel het Warenhuis hebben de leerlingen gezien welke reststromen er binnenkomen en hoe deze verwerkt worden. Ook hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan het circulair warenhuis, waar verschillende reststromen verwerkt worden tot upcycle-producten.

De afgelopen weken hebben de leerlingen zich verdiept in het werken met verschillende reststromen, een eigen upcycle-product ontworpen, het idee gepitcht aan jonge groene ondernemers tijdens een bezoek aan het bedrijf PLNT én een echt prototype gemaakt van hun ontwerp.

De opbrengst van de veiling zal op initiatief van de leerlingen aan KIKA gedoneerd worden. Kijk dus snel bij de gemaakte producten en bied mee in de veiling!

Upcycle-tafel

Upcycle Tafeltje

Kleurrijk, klein, handig en gemaakt van 2 reststromen! Wat wilt u nog meer?! Ook geeft het een gezellige sfeer!.

Upcycle Onderzetters

Plastic onderzetters

Ons product is goed voor het milieu! Ze zijn gemaakt van weggegooide dvd hoesjes, zien er modern uit en staan mooi op uw witte of zwarte tafel. Als u ons product koopt krijgt u een gratis onderzetterkom erbij!

Upcycle Bank

Pallet Bank

Deze pallet bank is voorzien van duurzaam materiaal, wielen waarvan 2 met rem. Verder is het gemaakt van goede, stevige houtlijm waardoor die niet uit elkaar valt. En hij is ook nog eens op de juiste zithoogte gemaakt.

UpTafel

Heb jij te weinig ruimte, maar wil je wel een tafel in je kamer?
Koop dan onze duurzame, bijzettafel met opbergruimte!

Mozaïek theedoos en dienblad

JJL Mozaïek theedoos en dienblad

Als je van thee houdt dan is dit product perfect voor jou.
De theedoos en het dienblad zijn bijpassend.
Het is een met handgemaakt product dat uit oude spullen zijn gemaakt.

Navy Korset

Navy Korset

Een prachtig hip korset gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken van de kringloop. Ons korset is een maat 38 met cup maat C/D. Wil jij nou de show stelen? Koop dan dit duurzaam korset!