Bij Technolab maken wij jongeren enthousiast voor natuur & techniek

Ontdek onze
workshops

Primair
onderwijs

Wij geven voor alle klassen van het primair onderwijs lesprogramma's. Daarnaast hebben we POP-UP Technolab-lessen op scholen waarbij leerlingen onderzoekend en ontdekkend leren.

Voortgezet
onderwijs

Elk jaar organiseren we voor de eerste twee klassen de Willie Wortel Wedstrijd. Daarnaast bieden we verschillende projecten aan voor loopbaanoriëntatie.

Mbo/hbo/wo studenten

Kom stage lopen, doe mee aan de Meester Challenge of neem deel aan een Technolab Innovatie Challenge!

Doe mee!

Ben je op zoek naar een stage, overweeg je een carrière in het onderwijs of wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is Technolab iets voor jou.

Stagiairs

Wil je jouw talent voor onderwijs ontdekken en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! Kom stage lopen bij Technolab.

Vrijwilligers

Overweeg je een carrière in het onderwijs? Bij Technolab kun je ontdekken of het bij je past voordat je jouw volgende grote stap zet.

Partners

Sluit je als bedrijf aan bij de Technolab Ondernemende Partners en maak ons onderwijs breed toegankelijk. We hebben alle voordelen voor je op een  rijtje gezet. 

Laatste nieuws

Inspiratiemiddag

Inspiratiemiddag

Inspiratiedagen   Tijdens de open dag op 21 dec. ’22, krijgen jullie de gelegenheid om in gesprek te gaan met studenten/leerkrachten en meesters om te ontdekken of het onderwijs bij je past. Daarnaast kun je vrijwillig aansluiten bij de mini workshops welke...

Lees meer
Het WK komt eraan

Het WK komt eraan

Het wk begint!   Het WK komt eraan! Dat is de uitgelezen kans voor onze nieuwe stagiair: Hessel den Hoed van afdeling Marketing & Communicatie, om een onderlinge pool te organiseren. Hessel is een groot fan van voetbal ⚽️ ✅ Yes!! Het WK komt eraan. Dat laten...

Lees meer
Meet & Greet

Meet & Greet

Meet & Greet Bij TechnoLab Leiden 💡Stel je voor… Je bent een scholier en je moet een keuze maken uit één van de vele vervolg opleidingen via folder, brochures en van horen zeggen? Dit kan nogal lastig zijn met zoveel keuzes.  Ter voorbereiding op de...

Lees meer

“Het is leuk om te zien dat de kinderen zo veel basistechnieken bijleren op een leuke en laagdrempelige manier.”

Martijn van Leeuwen

Vader van Koen