Kinderen kunnen workshops van Technolab nu ook thuis volgen, gewoon via YouTube. Wist je al dat we een leuk filmpje hebben over camouflage? Welk (knuffel)dier kan zich het best verstoppen?

Ook en juist nu doet Technolab er ook alles aan om mee te blijven denken met het onderwijs. Hoe kunnen we scholen en hun kinderen blijven prikkelen, verwonderen en aanzetten tot doen?

Daarom hebben wij leuke en leerzame workshops online gezet met de thema’s ‘Beestenboel’ en ‘Magnetisme en zwaartekracht’. Ze zijn een online vertaling van workshops die Technolab heeft ontwikkeld voor de Stevenhofschool en de Josephschool.

De filmpjes zijn te bekijken op ons YouTube kanaal.
Kijk voor Magnetisme en zwaartekracht op: https://youtu.be/IbWJITn2-hc
Kijk voor Beestenboel op: https://youtu.be/H7ft4ITeZ7k

Meer meesters

Martijn

Martijn

Wat werken bij Technolab mij heeft opgeleverd? Heel veel en ook anders dan ik had verwacht. Tijdens mijn tussenjaar wilde ik geld verdienen in de horeca, maar daarnaast iets waardevols en leerzaams doen met mijn tijd. Toen kwam Technolab op mijn pad. Bij deze...

Lees meer
Mike

Mike

Hola, ik ben Mike! Sinds november ben ik deel van het Meesterteam. De afgelopen maanden ben ik door Technolab van tussenjaar-trekker tot ware ondernemer gevormd. Technolab zet aan tot doen, is mijn ervaring! En niet alleen voor leerlingen. De persoonlijk...

Lees meer