Binnen het Open Innovatie Lab werken studenten van het MBO, HBO en WO samen aan echte challenges van bedrijven. Ook in deze tijden staan we niet stil!

Zo werken enkele van onze studenten aan de challenge van Leiden Kennisstad en Technolab Leiden. De uitdaging? Lever een proof-of-concept aan voor het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit.

Waterstof speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Het huidige gebruik van energie, grotendeels gebaseerd op fossiele brandstoffen, is op de lange termijn niet duurzaam. Het gebruik van waterstof biedt een mogelijke oplossing, maar niet iedereen is hiermee bekend.
De studenten ontwikkelen een workshop en demonstratie model om het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit onder de aandacht te brengen bij jong en oud.

Het Open Innovatie Lab heeft meer challenges. Kijk op www.openinnovatielab.nl voor meer informatie over het Open Innovatie Lab en de challenges.

Meer nieuws

Makkelijk je avocado laten ontkiemen?

Makkelijk je avocado laten ontkiemen?

In onze Growwizzkid op Technolab groeit zomertijm, munt en basilicum. Door het speciale licht kan je met de Growwizzkid het hele jaar zaaien, én oogsten! Dit werkt prima voor kiemgroenten. Maar om een avocadopit te laten ontkiemen heb je vooral veel warmte nodig. En...

Lees meer
Meesterchallenge: ondek wie je bent en wat je wil

Meesterchallenge: ondek wie je bent en wat je wil

In september begint bij ons weer de Meesterchallenge, een leerwerktraject voor jongeren met een tussenjaar, of die gestopt zijn met hun studie. Technolab helpt ze een jaar groeien, uitproberen, werken in teamverband en verantwoordelijkheid nemen. Misschien zijn zij de...

Lees meer