Binnen het Open Innovatie Lab werken studenten van het MBO, HBO en WO samen aan echte challenges van bedrijven. Ook in deze tijden staan we niet stil!

Zo werken enkele van onze studenten aan de challenge van Leiden Kennisstad en Technolab Leiden. De uitdaging? Lever een proof-of-concept aan voor het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit.

Waterstof speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Het huidige gebruik van energie, grotendeels gebaseerd op fossiele brandstoffen, is op de lange termijn niet duurzaam. Het gebruik van waterstof biedt een mogelijke oplossing, maar niet iedereen is hiermee bekend.
De studenten ontwikkelen een workshop en demonstratie model om het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit onder de aandacht te brengen bij jong en oud.

Het Open Innovatie Lab heeft meer challenges. Kijk op www.openinnovatielab.nl voor meer informatie over het Open Innovatie Lab en de challenges.

Meer nieuws

Aanbod voor vrienden van Technolab

Aanbod voor vrienden van Technolab

Word vriend van Technolab en ontvang het komende schooljaar korting op workshops. Je boekt nu een serie van 10 workshops voor €998,- in plaats van €1.250,- voor schooljaar 2020-2021. Dit vanwege de uitval door corona in 2020. Ben je al vriend van Technolab? Ook dan...

Lees meer
Zomerlab: spelen, ontdekken en onderzoeken

Zomerlab: spelen, ontdekken en onderzoeken

Het Zomerlab van Technolab is de hele zomervakantie open voor ontdekkingen. Met Zomerlab wil Technolab kinderen ook in de zomervakantie op een leuke en speelse wijze kennis laten maken met de thema’s en technieken van de toekomst. Er zijn workshops en projectweken...

Lees meer
We zijn weer open!

We zijn weer open!

De scholen gaan weer beginnen! Ook bij Technolab kunnen we weer genieten van de creativiteit van leerlingen en het enthousiasme van stagiaires. Maar wel veilig. Hoe gaan we het aanpakken? Hoe?Vanaf 11 mei zijn scholen van harte welkom. We denken graag mee hoe we de...

Lees meer