Binnen het Open Innovatie Lab werken studenten van het MBO, HBO en WO samen aan echte challenges van bedrijven. Ook in deze tijden staan we niet stil!

Zo werken enkele van onze studenten aan de challenge van Leiden Kennisstad en Technolab Leiden. De uitdaging? Lever een proof-of-concept aan voor het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit.

Waterstof speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Het huidige gebruik van energie, grotendeels gebaseerd op fossiele brandstoffen, is op de lange termijn niet duurzaam. Het gebruik van waterstof biedt een mogelijke oplossing, maar niet iedereen is hiermee bekend.
De studenten ontwikkelen een workshop en demonstratie model om het gebruik van waterstof in kleine mobiliteit onder de aandacht te brengen bij jong en oud.

Het Open Innovatie Lab heeft meer challenges. Kijk op www.openinnovatielab.nl voor meer informatie over het Open Innovatie Lab en de challenges.

Meer meesters

Martijn

Martijn

Wat werken bij Technolab mij heeft opgeleverd? Heel veel en ook anders dan ik had verwacht. Tijdens mijn tussenjaar wilde ik geld verdienen in de horeca, maar daarnaast iets waardevols en leerzaams doen met mijn tijd. Toen kwam Technolab op mijn pad. Bij deze...

Lees meer
Mike

Mike

Hola, ik ben Mike! Sinds november ben ik deel van het Meesterteam. De afgelopen maanden ben ik door Technolab van tussenjaar-trekker tot ware ondernemer gevormd. Technolab zet aan tot doen, is mijn ervaring! En niet alleen voor leerlingen. De persoonlijk...

Lees meer