Barbara Kooij

Nieuwe vrolijke noot in het team!

 

 

 

 

 

Nieuwe Medewerkster

Interview Barbara Kooij

1. Je bent een echte planner en werkt graag met andere mensen. Wat is je functie binnen het team?
Binnen het team: Leren & Werken, werk ik als vakmeester en dag coördinator. Om precies te zijn ben ik sinds vandaag 1 maand werkzaam bij Technolab. Op dit moment ben ik actief bezig met het begeleiden van stagiairs, geef ik workshops en vervul ik 1x in de week de rol van dag coördinator.

2. Hoe ben je bij Technolab terecht gekomen?
De afgelopen jaren heb ik gewerkt als kunstenares. Als kunstenares miste ik vooral de mensen om mij heen. Ik besloot om me via internet te gaan oriënteren op creatieve en ambachtelijk banen. Je komt dan uit bij beroepen zoals: Bakker, Timmerman etc. Tot mijn interesse gewekt werd voor het vak Leerkracht. Al snel kwam ik terecht bij Technolab. Een leerwerkbedrijf waar ik de kans kreeg om kennis te maken met het vak Leerkracht en meer. Na twee dagen meelopen wist ik het zeker. Dit is DE creatieve plek voor mij om mezelf verder te ontwikkelen binnen het onderwijs.

3. Hoe het zet jij jouw kwaliteiten in bij Technolab?
Hier/ Bij Technolab kan ik mijn creatieve kwaliteiten heel goed kwijt in verschillende projecten. Ook plannen is iets wat ik heel graag doe! Daarnaast heb ik een vooruitziende blik waardoor ik het overzicht kan bewaren. Werken in de praktijk en met mensen om me heenis waar ik heel blij van wordt.

 4. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Mijn vrije tijd, breng ik het liefst door met mijn gezin. Ik heb een zoontje van 2 jaar en een geweldige man! Daarnaast geniet ik heel erg van de natuur en maak ik graag wandelingen in mooie groene gebieden. Tijdens een wandeling in de natuur kan ik intens genieten.”

Barbara