Meet the Stagiaire: Romy

Heb je die prachtige header voor onze social media al gezien? Of de grote banners die bij Technolab voor de deur staan? Het zijn echte meesterwerkjes en ontworpen door: Romy Lalmohamed! Nieuwsgierig naar Romy en haar stage bij Technolab? En naar wat haar grootste ontwerpdroom is? Lees dan snel verder!

Hoi Romy! Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Romy en ik ben 17 jaar, bijna 18! Ik loop vanuit mijn studie mediavormgeving stage op Technolab en ik zit in mijn 3e jaar. Mediavormgeving doe ik dagelijks, dat is echt een hobby. Daarnaast vind ik het ook leuk om te tekenen en te boksen.

Hoe ben je hier bij Technolab terecht gekomen?

Ik zocht een nieuwe stage, omdat ik mijn vorige stage niet zo leuk vond. Mijn mentor stelde toen Technolab voor, omdat het hier lekker vrij is.

Vind je het leuk om bij Technolab stage te lopen?

Ik vind het hartstikke leuk! Het was wel anders dan ik had gedacht. Als ik aan een bedrijf denk, dan denk ik aan een hele zakelijke omgeving waar alles strak georganiseerd is. Maar toen ik hier kwam, was alles heel relaxed. Dat past meer bij wie ik ben, dus ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik kan mezelf hier meer uiten.

Wat doe je nu als stagiaire bij Technolab?

Ik houd mij vooral bezig met het design van de reclame voor Technolab. Tot nu toe heb ik vooral print-media gemaakt, dat betekent flyers, posters, banners. Eigenlijk alles wat mensen zien. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het ontwerpen van de website voor de Willie Wortel Wedstrijd, maar ik heb ook een banner gemaakt voor de social media en een achtergrond voor de interviewfoto`s.

Oh, dus dat mooie design bovenaan onze social media pagina`s en rondom jouw foto heb je zelf ontworpen?

Ja! Zoals de header die hieronder te zien is.

Wat zou je graag in de toekomst een keer willen ontwerpen?

Ik heb tot nu toe veel kleine dingen ontworpen, maar ik zou het heel vet vinden als ik iets zou mogen ontwerpen voor een billboard. Dat mensen vanuit auto`s het zien en denken: wauw dat is vet!

Wat heb je hier nou echt geleerd?

Ik heb het meest geleerd over hoe ik beter dingen kan vormgeven. Over wat veel mensen aantrekt en wat opvalt.

Zou je Technolab aanraden aan andere stagiairs?

Ja zeker! Ook van mijn opleiding en zeker van mijn leeftijd. Ik denk dat mensen van mijn leeftijd nog helemaal niet toe zijn aan een stage in een groot bedrijf. Het is fijn als je dat kunt opbouwen. Ik denk dat ze bij Technolab goed terecht zullen komen. Daarnaast voelt het echt alsof je een toegevoegde waarde hebt bij Technolab. Je maakt iets, je krijgt feedback, je verbetert het en vervolgens wordt het uitgeprint. Je eigen werk uitgeprint zien en dat mensen het ook echt gebruiken is een geweldig gevoel!

 

Ook stage lopen bij Technolab? Stuur een mail naar info@technolableiden.nl!