De Meesterchallenge! Wat zeggen de Meesters?

Dit is wat de Meesters zeggen over haar ervaring tijdens de Meesterchallenge

Een interessant en mooi leer-werktraject voor als je zoekende bent, wil creëren en maken en/of je wil onderzoeken of het onderwijs bij jou past! De afgelopen weken samen met het team, andere collega’s en leerlingen veel ontdekt en gedaan waaronder de lessen Egyptenaren op een basisschool geven en een mini-les voor collega’s uitvoeren. Mijn opdracht aan de rest? Teken iets wat jou typeert als iemand met een visuele beperking, met een simulatiebril op. 

Jessica

Technolab Leiden biedt een geweldige proeftuin waarin ik het onderwijs kan ontdekken. We krijgen veel vrijheid en vertrouwen om te oefenen en ervaren wat het vak inhoudt. Dat is super leuk; en tot nu toe met veel enthousiaste reacties van leerlingen en docenten!

Lysanne

‘Technoab Leiden is een plek waar ik word geïnspireerd, gemotiveerd en waar ik actief bezig ben. Ik doe hier mee aan de Meester Challenge wat 11 weken duurt om erachter te komen of het onderwijs en het lesgeven wat voor mij is en of ik potentie heb tot lerares. Ik ben nu in week 2 en elke dag word ik uitgedaagd om alles te geven en dat haalt het beste uit mij naar boven.

Merlijn

Meester Challenge

Ben jij enthousiast en wil je graag persoonlijk kennismaken met de Meester van Technolab? We zien je graag 21 december ’22 tussen 14:00 uur – 16:00 uur tijdens onze inspiratiemiddag bij Technolab Leiden!