Vriend van Technolab

Als VRIEND van Technolab zorg je ervoor dat de leerlingen op een actieve en speelse wijze kennismaken met de thema’s en technieken van de toekomst. Technolab denkt met je mee hoe de leerlijnen Groen Doen, ToekomstTaal en TechniekWijs het thema van jouw school kan versterken. 

Als primair onderwijs VRIEND van Technolab

Word als basisschool VRIEND van Technolab voor €1498,-  per jaar: 

  • Elke school krijgt 1 Technolab dag per jaar: kom met 4 klassen, elk dagdeel 2 klassen, en kies uit ons vaste aanbod.
  • Elke school krijgt 1 Technolab Groen Doen dag op school, met een programma voor maximaal 4 klassen. 
  • Gratis deelname aan de Willie Wortel Uitvinderswedstrijd
  • De school krijgt 10% korting op de programma’s van Technolab. 

Als voortgezet onderwijs VRIEND van Technolab

Word als middelbare school VRIEND van Technolab voor €1498,- per jaar: 

  • De school mag meedoen met de Willie Wortel Uitvinderswedstrijd: inclusief een lespakket en professionele begeleiding vanuit Technolab naar de finale. 
  • De school krijgt 10% korting op de programma’s van Technolab.

Onderwijs

Ontdek de wereld om je heen met onze leuke lesprogramma’s voor het onderwijs. Van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en MBO/HBO/WO-studenten, wij bieden diverse producten, zoals ToekomstTaal, TechniekWijs en Groen DOEN, evenals de spannende Willie Wortel Wedstrijd, docenttrainingen en mogelijkheden voor stages en projecten. Laat je inspireren en ontwikkel je talenten met activerend natuur- en techniekonderwijs van Technolab Leiden.Met onze drie producten ToekomstTaal, TechniekWijs en Groen DOEN laten we kinderen kennis maken met de thema’s en technieken van de toekomst.

Wij staan open voor een verkennend gesprek met jouw school. Vul het contactformulier in voor een afspraak of download het ebook met een overzicht van het aanbod. 

6 + 9 =

Wat Vrienden zeggen


Technolab is naast de projectweek ToekomstTaal enkele blokken per jaar bij ons op school om een op maat programma TechniekWijs te verzorgen. Wij zetten dit programma in als
werkdrukverlichting en als verrijking van onze wereldoriëntatie. Door het maatwerk dat Technolab hier in biedt, krijgen onze projecten echt een verdieping en worden deze tastbaarder gemaakt. Onze leerlingen leren hierbinnen nieuwe vaardigheden.

Esther van der Linden

Directeur Kring Oegstgeest


Op de Josephschool is techniekonderwijs een vast onderdeel van het curriculum en wordt vakoverstijgend ingezet. De St. Josephschool heeft hiervoor met Technolab
een passend programma opgezet waarin wij met verschillende activiteiten kinderen kennis laten maken met Onderzoekend en Ontwerpend leren. Door de samenwerking vooraf in het jaarprogramma in te passen is het voor kinderen en leerkrachten op de St. Josephschool een fijne manier van werken. Technolab kan met hun vaardige mensen en materialen een rijke leeromgeving bieden binnen onze school. Zo versterken wij elkaar.

Ivonne keepers

Adjunct St Josephschool


Je leert heel veel bij Technolab. Ik heb geleerd dat ik een game kan maken. Ik heb geleerd om
3D te bouwen. Hout zagen. En dingen met elkaar verbinden. Tot nu vond ik het leukste dat we de 3D gingen bouwen en daarna echt gingen printen!

Gijs

10 jaar