​Workshop boeken?

Verrijk het onderwijsprogramma 

Vanwege de hoeveelheid aanvragen is het niet mogelijk om losse lesprogramma’s direct in een agenda te plannen zoals voorheen. Sorry! We verzoeken je om onderstaand contactformulier in te vullen zodat wij zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen.

Hoe gaat het dan in zijn werk?

Wij nemen contact met je op om een kort gesprek te plannen. Bij opmerkingen heb je de mogelijkheid om ook je telefoonnummer achter te laten. Samen kijken we hoe de lesprogramma’s van Technolab kunnen aansluiten op het curriculum/thema van jullie school. Bekijk alvast ons ebook met een volledig overzicht van lesprogramma’s binnen de leerlijnen: Onderzoeken & Ontwerpen, Groen Doen en ToekomstTaal.

Contactformulier

9 + 15 =

Wat scholen over Technolab zeggen:

Technolab is naast de projectweek ToekomstTaal enkele blokken per jaar bij ons op school om een op maat programma Onderzoeken & Ontwerpen te verzorgen. Wij zetten dit programma in als werkdrukverlichting en als verrijking van onze wereldoriëntatie. Door het maatwerk dat Technolab hierin biedt, krijgen onze projecten echt een verdieping.

Esther van der Linden

Directeur Kring Oegstgeest

Op de Josephschool is techniekonderwijs een vast onderdeel van het curriculum en wordt vakoverstijgend ingezet. Door de samenwerking vooraf in het jaarprogramma in te passen is het voor kinderen en leerkrachten op de St. Josephschool een fijne manier van werken. Technolab kan met hun vaardige mensen en materialen een rijke leeromgeving bieden binnen onze school. Zo versterken wij elkaar!

Ivonne Keepers

Adjunct St Josephschool

Technolab geeft bij ons nog meer verdieping aan ons geweldige keuzevak ART. Dit jaar zijn we gestart met het zelf maken van muziekinstrumenten en wij zijn zo enthousiast dat we meteen een volgende Technolab lesprogramma erachter aan hebben geboekt; elektronische muziekinstrumenten maken! We gaan de lesprogramma’s zeker opnemen in ons programma.

Kristel Deen

Docent Davinci College