Onderwijs & Beweging: samen leren doen!

 

Onderweging & beweging: Samen leren doen! 

 

Opdrachtgever:

Stichting Ondernemend Leren (SOL) Leiden

Relevante opleidingen:

PABO, Fysiotherapie, HALO, ALO, Dans, Euritmie

Wat ga je doen?

Voor een groep staan, leerlingen dingen aanleren, aanzetten tot doen en begeleiden, allemaal zaken waar een leerkracht zich mee bezighoudt. Lijkt jou wat om leerlingen van de toekomst te vormen, coachen en op te leiden? Schrijf je dan in voor de challenge: Samen leren doen! 

 Sol vraagt jullie hulp voor de het organiseren en uitvoeren van een inspirerende middag voor kinderen van 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar uit de wijken Stevenshof en Morschwijck en wil ze hierbij laten leren door onderzoeken, ontdekken, spelen en doen.   

 Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe start je zo’n activiteit op een motiverende manier? Hoe vervul jij de verschillende rollen van een leerkracht? Hoe zorg jij dat leerlingen hun talenten en kwaliteiten inzetten en leuk blijven samenwerken met elkaar?

Om je hiermee op welk te helpen ontmoet je op meerdere momenten tijdens deze challenge verschillende inspiratoren die je op weg kunnen helpen. Meld je aan en geef kinderen een inspirerende workshop gericht op natuur en techniek.