Projectworkshops

Twee van onze workshops geven we als onderdeel van onze projecten Dromen & Doen en Talent & Toekomst. In deze projectweken geven we met middelbare scholieren workshops aan basisscholieren, hiervoor komen we naar de basisschool zelf toe en geven daar de workshop in de klas. Het gaat om de volgende workshops:

Natuur en Techniek - groep 5

Verrassingen binnen natuur en techniek

Pats! Daar hoor je weer een ballon knallen. De leerlingen proberen een auto te laten rijden met behulp van een ballon. Natuurlijk is het erg leuk om de ballon te laten knappen. Tussendoor hoor je dat iemand Vader Jacob speelt op glazen flessen die gevuld zijn met water. Natuur en Techniek is een workshop met een zeer gevarieerde inhoud. De leerlingen zijn afwisselend onderzoeker en proefpersoon en voeren een heleboel verschillende proefjes uit.

Stop Motion - groep 4

Ready, set, action!

Een script schrijven, een storyboard maken, een set opbouwen en uiteindelijk een geweldige film regisseren? Alle leerlingen overleggen met elkaar waar hun eigen film over zal gaan. Ze praten vol passie over hun creatieve ideeën, wat voor de begeleiders geweldig is om naar te luisteren. Aan het eind worden alle films op een groot scherm afgespeeld. Alle leerlingen kijken vol trots naar hun eigen films.

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter