Tijdlijn

Technolab vindt haar onderkomen in de sleutelstad Leiden, sinds 2010 hebben we op verschillende locaties ons thuis gevonden. Hier verwelkomen we leerlingen uit Leiden en omstreken voor workshops. Lees hier een stukje geschiedenis!

2010

ROC Leiden

Technolab vindt haar eerste onderkomen bij het ROC Leiden waar enthousiasme is over de mogelijkheden om samen te werken. Uiteindelijk blijkt een eigen Labruimte in de nieuwe school toch geen haalbare kaart. ROC Leiden blijft gelukkig nog altijd een goede partner.

2012

Museum Boerhaave

Museum Boerhaave biedt vanaf 2012 een thuisbasis voor Technolab met een succesvolle kruisbestuiving tot gevolg. Voorjaar 2016 sluit het museum voor een grondige verbouwing. Daarom verhuist Technolab naar een tijdelijke locatie

2016

Zweilandbad

Het Da Vinci College biedt Technolab een leegstaand deel van hun complex aan om voor beperkte vergoeding tijdelijk te gebruiken. Het souterrain biedt veel ruimte, ondanks de mindere herkenbaarheid is het een fijne en goed bereikbare plek.

2018

Rijksmuseum Boerhaave én Zweilandbad

Museum Boerhaave heropent als Rijksmuseum en Technolab kan weer in het museumpand terecht. De ontwikkelingen die Technolab heeft doorgemaakt, maakt het nodig om ook in het Zweilandbad te blijven. Hier zal met name maakonderwijs gegeven worden.

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter