Goed idee? DOE MEE!

Doe mee als leerling

Leerlingen uit de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs kunnen op twee manieren meedoen met de wedstrijd:

1) Met de hele klas: Als jouw school meedoet volg je op Technolab de Willie Wortel Workshop óf krijg je in de klas lessen over uitvinden. De beste uitvindingen van de klas worden ingezonden voor de wedstrijd.

2) Wanneer jouw school niet meedoet kun je zelf een team vormen met een paar vrienden. Jullie bedenken samen een uitvinding, maken daar een tekening van en beantwoorden alle vragen op het deelnameformulier. Daar kunnen jullie misschien wel wat hulp bij gebruiken en daarom staat er voor jullie hier een uitvindersboekje.

Deelnameformulier

De inzendingen moeten uiterlijk 15 februari 2019 binnen zijn bij Technolab.

Doe mee als school

De inschrijvingen zijn open! Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de Willie Wortel Wedstrijd van 2018 kunt u contact met ons opnemen via williewortelwedstrijd@technolableiden.nl.

Doe mee als bedrijf

Wij koppelen onze jonge uitvinders aan bedrijven of instellingen die hen kunnen helpen met het bouwen van hun uitvinding.

Als u het leuk lijkt om één van de 10 finalisten te begeleiden in het ontwikkelen van hun waanzinnige uitvinding, te jureren of op een andere manier bij te dragen aan de Willie Wortel Wedstrijd kunt u contact met ons opnemen via williewortelwedstrijd@technolableiden.nl.

Agenda 2019

Vanaf 9 januari Uitvinden maar!
15 februari Uiterste inleverdatum ideeën
13 en 14 maart Halve finales
16 april, 7 mei en 21 mei Maakmiddagen
5 juni Finale

Contact

Telefoon: 071-5191324
email: williewortelwedstrijd@technolableiden.nl
Zweilandlaan 4 2334 CS Leiden