Het Verwonderpaspoort

Het Verwonderpaspoort is niet zomaar een paspoort. Het geeft leerlingen uit het basisonderwijs toegang tot een bijzonder eilandrijk, waar een spannende wereld voor ze opengaat na een workshop op Technolab of een bezoek aan één van de andere partners. Bij elk bezoek verovert de leerling een nieuw eiland met extra informatie, opdrachten en video’s ter aanvulling op de workshop. Zo kunnen ze thuis op speelse wijze nóg meer te weten komen over bijvoorbeeld duurzaamheid.
Let op: Het Verwonderpaspoort is momenteel alleen bedoeld voor scholen uit Leiden. In een latere fase zal de Verwonderwereld voor iedereen toegankelijk zijn. Wel zijn er themawerelden, deze zijn ook toegankelijk voor leerlingen zonder paspoort.

Bij ons zijn stagiairs van de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling volop bezig in deze digitale wereld. Zij maken unieke spellen die vervolgens op één van de eilanden te spelen zijn en zorgen voor uitdagende puzzels en proefjes.

Op de website van het Verwonderpaspoort vindt u meer uitgebreide informatie en daar kom je ook automatisch bij de toegang naar de themawerelden.

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter