Talent en Toekomst

Tot en met je middelbare school zijn de meeste zaken aardig voor je uitgestippeld. Daarna staat er een wereld voor je open en moet je zelf kiezen wat je wilt. Maar hoe weet je nou wat je écht wilt? En wat zijn er allemaal voor mogelijkheden? Om je te helpen bij die keuze, heeft Technolab Talent en Toekomst in het leven geroepen, speciaal voor leerlingen uit 3 vmbo. In deze vierdaagse stage werp je alvast een blik in de toekomst en ontdek je de ins en outs van een bepaald vakgebied. Je kan kiezen uit de volgende sectoren: Ondernemen, Onderwijs, Techniek of Zorg. Bekijk onderstaande filmpjes voor meer informatie over het programma en de vier onderdelen!

Ondernemen

Een briljant idee omzetten in een echt product of een echte dienst, is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt een hoop bij kijken en doorzettingsvermogen is een must!

Techniek

Nauwkeurigheid en precisie zijn twee belangrijke vaardigheden bij techniek. Een huis of een productieproces staat of valt soms op de millimeter of milliliter!

Onderwijs

Iedereen blijft zijn hele leven leren, elke dag leer je wel iets nieuws. Kennis op een goede manier overdragen is ook iets waar je weer les in kan krijgen! Deze workshops zul je geven.

Zorg

Gelukkig zijn veel mensen in goede gezondheid, maar gezond zijn is niet vanzelfsprekend. Zorg verlenen blijft altijd nodig en is een zeer dankbaar/gevarieerd beroep!

Ook heel leerzaam!

Een soortgelijk programma hebben we ook voor havo-leerlingen (Dromen en Doen) en vwo-leerlingen (Leren over Leven).

Onze partners die Talent en Toekomst mogelijk maken:

Bouwmensen
Fijn Mechanische Dienst
Area071
Leidse instrumentmakers School
Gemiva-SVG Groep
Burgy
's Heeren Loo
Blancoblauw

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter