Vacature: Content Creator

24 uur

Technolab Leiden groeit, wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Heb jij een vlotte pen? Weet je als geen ander hoe je met creatieve content leerlingen, ouders en samenwerkende bedrijven kunt bereiken? Houd je ervan om de handen uit te mouwen te steken bij het schrijven van artikelen over onderwijsprojecten en samenwerkingen? En werk je graag bij een levendig bedrijf in het mooie Leiden? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker weet jij op een creatieve manier onze onderwijsprojecten, samenwerkingen, Vakantielab en onze dagelijkse activiteiten te delen met verschillende doelgroepen. Je schrijft artikelen voor onze nieuwsbrief en creëert flitsende content voor de social media. Je brainstormt met communicatieteam over (online) campagnes en denkt mee over de strategie van Technolab. Bij Technolab is geen dag hetzelfde!

Wie zijn wij?

Technolab Leiden is een jonge, actieve onderwijsinstelling met een passie voor natuur, techniek en wetenschap. Wij geven lesprogramma’s aan het primair- en voortgezet onderwijs en bieden projecten in loopbaanoriëntatie en talentontwikkeling, zoals de Meesterchallenge of Talent & Toekomst. En we organiseren iedere schoolvakantie het welbekende Vakantielab! Jaarlijks doen ruim 20.000 leerlingen, meer dan 50 scholen en circa 100 bedrijven en organisaties mee aan onze lessen en projecten.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract o.b.v. 24 uur.
  • Een marktconform salaris.
  • Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling!
  • Diverse trainingen in o.a. didactiek, pedagogiek, scrum.

Iedereen is welkom!

Bij Technolab Leiden staat een passie voor leren centraal. Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren, ongeacht diploma of ervaring. Dus ben jij dé sociale, creatieve en initiatiefrijke collega die wij zoeken? Laat dan hieronder je gegevens achter. We nemen gauw contact met je op! Wil je eerst wat meer informatie over de functie? Bel naar 071-5191324 of stuur een mail naar noëlle@technolableiden.nl

Leerkracht onderwijs ontdekken

Met ons in contact komen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

2 + 7 =