Peurbakkentocht 2019

Op 28 juni deed Technolab voor de tweede keer weer mee met de peurbakkentocht. Met een overvolle boot, een grote lading snoep die via een katapult werd afgeschoten, een confettikanon en de echte Technobot was deze editie weer een groot succes!

Het jeugdbestuur, samen met hun broertjes en zusjes, waren volop aan het meespringen op de boot, en die enthousiasme werd snel opgepikt door het publiek op de bruggen en kades. Onder luid gejuich voer de boot onder de bruggen door, wat voor het jeugdbestuur een onvergetelijke tocht heeft gemaakt. Veel van de kinderen die het afgelopen jaar workshops hebben gevolgd herkenden  de boot meteen en vaak was te horen: “Kijk, daar is Technolab!”.

De katapult is speciaal gemaakt door Thomas, Justin en Floris van het Da Vinci College, die het als opdracht voor het technosium hebben gedaan. En het was goed te merken dat de katapult het goed deed! Snoep vloog over het water heen, recht in de handen van de mensen die aan de kant stonden. Dus hen willen we graag nog een keer bedanken voor hun inzet! 

Iedereen die aanwezig was heeft een geweldige tijd gehad, dus wie weet zijn we komend jaar ook weer van de partij!

Meedoen als middelbare school aan de Talent & Toekomstweek? Wij nemen contact met je op:

4 + 9 =