Meivakantie!

In de meivakantie is ook Technolab op vakantie! Van 22 april tot en met 3 mei is Technolab gesloten. Telefonisch zijn we niet bereikbaar in die periode, maar de mail wordt wel gelezen! Maar niet getreurd, er zijn nog veel activiteiten om naar uit te kijken:

Maken doen we samen! Op Technolab hebben we allerlei handige apparaten, van 3D-printers tot lasersnijders en van T-shirtbedrukkers tot naaimachines. Natuurlijk hebben we ook allerlei materialen die gebruikt mogen worden. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen, is een beetje creativiteit!
Kom 18 mei naar Technolab om je eigen product te maken en laat je inspireren door alle andere makers om je heen. Het maakfeest duurt van 10:00 tot 12:30. Meld je wel even aan door te mailen naar annette@technolableiden.nl en maak het mee!

Vrijdagavond 5 juni is het eindelijk zo ver,  De grote finale van de Willie Wortel Wedstrijd. Alle deelnemers zullen eindelijk verlost worden van alle spanning en te horen krijgen wie de winnaars zijn. De tien allerbeste uitvindingen strijden om de prestigieuze WWW-Kanjer prijs! Zijn jullie er ook bij? De finale vindt plaats bij het TNO op Zernikedreef 9.

Op 13 juni a.s. organiseren Technolab en rijksmuseum Boerhaave de allereerste Donderdag Verwonderdag. Samen met de leerlingen van de Lucas van Leydenschool maken we er een feest van. Alle leerlingen in Leiden hebben een Verwonderpaspoort en vanaf nu maken we van de donderdag een Verwonderdag. 

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Zweilandlaan 4 2334 CS Leiden
071-5191324 info@technolableiden.nl KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter