Droom van je toekomst

Volgende week wordt razenddruk en absoluut heel leuk. Het Bonaventuracollege Burggravenlaan heeft activiteitenweek en 56 leerlingen van 3-MAVO en 115 leerlingen 4-HAVO ontdekken hun eigen talenten in de talentprogramma’s van Technolab.
In het fonkelnieuwe programma Dromen en Doen kiezen havisten voor een van de 17 challenges die Technolab heeft ontwikkeld samen met het bedrijfsleven in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Ze gaan aan het werk bij Area071, Hubspot en het Volkshuis. Op donderdag 22 februari presenteren zij van 15.30 tot 16.30 uur op het Bonaventura Boerhaavelaan als team hun challenge en de interviews die zij hebben afgenomen. Die presentaties geven zij aan alle andere leerlingen, aanwezige docenten, professionals, ouders en studenten op een grote interactieve markt. Uiteraard kijkt een deskundige jury mee!
Bij Talent en Toekomst gebeurt onder andere het volgende:
Bij verzorgingstehuis Gemiva en Topaz lopen de leerlingen voor het onderdeel Zorg drie dagen stage en de laatste dag verzinnen ze zelf een workshop voor ‘hun’ ouderen. Of ze doen hetzelfde bij Smallsteps, maar daar werken ze met baby’s.
Voor het onderdeel Techniek ontwikkelen de leerlingen de klapschaats 2.0. Bij Meestertechniek doen ze inspiratie op, samen met een student van de Leidse instrumentmakersschool bouwen ze die ook echt en volgen ze een workshop bij smederij JD Staal en daarna volgt de test op de schaatsbaan in Leiden.
De spetterende eindpresentatie is op MBO Rijnland, locatie Stationsplein op vrijdag 23 februari van 12 tot 13 uur.

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter