MaakLab op woensdagmiddag

MaakLab staat dit jaar in het teken van de leerlijn Onderzoeken & Ontwerpen! We gaan aan de slag in het splinternieuwe KLUS lokaal.
Hout is het element waarmee we aan de slag gaan. Van knikkerbanen tot krukjes maken. We leren kinderen te werken met tools, rekening houdend met de leeftijd. Veiligheid staat voorop en de deelnemers worden begeleid door professionals.

WOENSDAGMIDDAG = HOUT

Voor jonge uitvinders tussen de 8 en 12 jaar hebben wij een superleuke woensdagmiddag in petto! Door heel Technolab verspreid de geur van het KLUS lokaal zich: HOUT. Een heerlijke bosachtige geur die de houthakker in je naar boven haalt!

Praktische informatie

Leeftijd: van 8 tot 12
Data: 17-11, 24-11, 1-12, 8-12, 15-12
Tijd: van 14:00 tot 16:00
Locatie: KLUS, Technolab Leiden
Prijs: €149

DE CREATIES

Iedere woensdagmiddag ligt de focus op het maken van een ander voorwerp. Voor de jonge uitvinders liggen er uitdagingen in het maken van bijvoorbeeld een knikkerbaan. Oudere kinderen dagen we uit om een kruk of stoel te maken! De creaties mogen mee naar huis.

Kijk mee met de instructies van het splinternieuwe KLUS lokaal!

Wat leuk dat je je aan wilt melden voor MaakLab. Wil je zeker zijn van een plek? Dan kun je FAN van Technolab worden. Fans krijgen vervroegde inschrijving bij MaakLab en VakantieLab. Ben je geen FAN, dan hopen wij dat er nog plek is en we je kunnen verwelkomen. Hier ontvang je voor de start van MaakLab bericht over.

“Bij Technolab mochten we gewoon dingen maken! Iets van de kermis. Autootjes, en toen ik naar het volgende groepje ging een glijbaan!”

Timo, 5 jaar

Leerling