Fans van Technolab

Jouw Technolab-contact

4 + 3 =

Een beeld zegt meer dan duizend woorden: Technolab moet je meemaken. Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen en de sfeer te proeven. Ontdek Technolab zoals wij en veel kinderen het kennen en word fan!

Technolab werkt aan veel verschillende projecten, zoals Dromen en Doen, Leren over Leven, Talent en Toekomst en nog veel meer. Fans zijn bijvoorbeeld de contactpersonen binnen de bedrijven die ons helpen de leerlingen van verschillende scholen te begeleiden wanneer wij op bedrijfsbezoek gaan.
Maar zij zijn niet onze enige fans! Je kunt fan worden als je graag op jouw eigen manier een steentje bij wilt dragen aan Technolab. Heb je een goed idee, doneer je graag knutselmateriaal of word je gewoon superenthousiast van workshops geven of volgen? Word dan fan door het formulier in te vullen!

Als fan houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief en zorgen we voor een verrassing op je verjaardag. Daarnaast word je uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals een zeer geslaagd Maakfeest dat plaatsvond op 18 november.
Tijdens dit Maakfeest werd er gemaakt met diverse materialen en verschillende technieken: van muziekinstrumenten tot tassen en van pretparken tot gegraveerde glazen.
Maak het mee!

Wil je op de hoogte zijn van alles dat er op en rond Technolab gebeurt?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Technolab Leiden

Telefoonnummer:
071-5191324

info@technolableiden.nl
KvK: 27372497

Fan van Technolab

Technolab moet je meemaken!

Wij zijn erg blij met uw donaties.

Zullen we elkaar volgen? Leuk!

Facebook Twitter