DubbelLOB

Denken, dromen en doen!

Toekomst van je dromen!

Wie van jullie heeft er al een harde keuze gemaakt voor een vervolgopleiding? Wie van jullie weet al welk beroep daarop aansluit? En welke van jouw unieke talenten je hierbij in wilt zetten?

Heb je al antwoord op deze vragen of niet? In beide gevallen geen probleem. Het hoofddoel van DubbelLOB is om jullie LOBvak op een actieve manier vorm te geven aan de hand de volgende drie hoofdvragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? En weet je al wat je later wil gaan doen, zie dit project dan als een kans om je skills verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

In het 5 weken durende project DubbelLOB geven we jullie de ruimte en kans om jezelf steviger voor te bereiden op jouw toekomst. We doen dit door je in dit project kennis te laten maken IN bedrijven, met experts te werken en met studenten in contact te komen die je op praktische wijze kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je een beter passende keuze te kan maken om de toekomst van je dromen een stukje dichterbij te brengen. 

Welke sector spreekt jou het meest aan? Weet je het al? Schrijf je dan snel in, want vol is vol. Denk dus ook na alvast even na over je tweede en derde keuze.  In dit blok zie je ook aan welke competenties je werkt per sector. Dus neem deze ook mee in je keuze voor de sector van dit blok. 

 

Circulair ondernemen

Circulair Ondernemen:

Geld verdienen met afval!

opdrachtgever

Circulair Warenhuis

Planologie & duurzaamheid:

Leiden, jouw stad!

opdrachtgever:
Gemeente Leiden

Digitale media:

Het perfecte praatje

opdrachtgever:

Sleutelstad

Onderwijs & beweging:

Gymtoestel van de toekomst

opdrachtgever:

Haagse Hogeschool

Life Science:

Blinde hoek in onderzoek

opdrachtgever:

CHDR

Robotica & ICT:
Ontdek de toekomst van de ruimtetechnologie!

opdrachtgevers:

LIS en Inventeers Research & Development