fbpx

Technolab maakt jongeren enthousiast voor natuur & techniek

Ontdek onze
lesprogramma’s

Primair
onderwijs

Wij geven voor alle klassen van het primair onderwijs lesprogramma's. Daarnaast hebben we POP-UP Technolab-lessen op scholen waarbij leerlingen onderzoekend en ontdekkend leren.

Voortgezet
onderwijs

Elk jaar organiseren we voor de eerste twee klassen de Willie Wortel Wedstrijd. Daarnaast bieden we verschillende projecten aan voor loopbaanoriëntatie.

Mbo/hbo/wo studenten

Kom stage lopen, doe mee aan de Meester Challenge of neem deel aan een Technolab Innovatie Challenge!

Samen tegen corona!

Doe mee!

Ben je op zoek naar een stage, overweeg je een carrière in het onderwijs of wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is Technolab iets voor jou.

Stagiairs

Wil je jouw talent voor onderwijs ontdekken en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! Kom stage lopen bij Technolab.

Vrijwilligers

Overweeg je een carrière in het onderwijs? Bij Technolab kun je ontdekken of het bij je past voordat je jouw volgende grote stap zet.

Partners

Sluit je als bedrijf aan bij de Technolab Ondernemende Partners en maak ons onderwijs breed toegankelijk. We hebben alle voordelen voor je op een  rijtje gezet. 

Laatste nieuws

Het verslimmen van het productieproces bij farmaceut Janssen

Het verslimmen van het productieproces bij farmaceut Janssen

Het verslimmen van het productieproces bij farmaceut Janssen Technolab Innovatie Challenge  September t/m november 2021. Met de challenge ”Hoe maak je het transport van vaccins binnen het productieproces slimmer?” ging een studententeam samen met Janssen Nederland...

Lees meer
De finale van de Willie Wortel Wedstrijd!

De finale van de Willie Wortel Wedstrijd!

De Finale van de Willie Wortel Wedstrijd Afgelopen woensdag was het zover: de grote finale van de 15e editie van de Willie Wortel Wedstrijd junior! Voor deze wedstrijd ontwierpen leerlingen de Stad van de Toekomst. Waar gaan mensen in de toekomst wonen? Welke...

Lees meer
Mediawijsheid

Mediawijsheid

Week van de Mediawijsheid: 5 – 12 november! De online wereld, een toffe plek toch? Een wereld die ons in contact houdt met familie en vrienden, gevuld met plezier en gemak. Oh, en memes en kattenfilmpjes. Ook belangrijk! Maar diezelfde online wereld staat ook...

Lees meer

“Het is leuk om te zien dat de kinderen zo veel basistechnieken bijleren op een leuke en laagdrempelige manier.”

Martijn van Leeuwen

Vader van Koen