Projecten

Leren over leven (VO Bovenbouw)

Kennismaken met neurologie, meer weten over hoe hightech bedrijven werken, de Arabische wereld verkennen, ontdekken wat oncologie inhoudt of Leidse Meesters zien? Maak je keuze!

Willie Wortel Wedstrijd (VO)

Wie doet de origineelste uitvinding? Dat kan iets heel nuttigs zijn of gewoon een wild idee. Zit je in de eerste of tweede klas van het VO? Doe dan mee met deze bijzondere jubileumeditie!

Talent en Toekomst (VMBO)

Neem een kijkje achter de schermen bij Ondernemen, Onderwijs, Techniek of Zorg. Tijdens een mini-stage ga je zelf aan de slag en kom je meer te weten over jouw eigen talenten!

De Leidse Maakbus (PO/VO)

Een mobiele werkplaats voor jongeren, dat is wat de Leidse Maakbus is. Denk aan 3D printers, vinylsnijders en 3D pennen, maar ook aan naaimachines, soldeerbouten en zagen.

Het Verwonderpaspoort (PO)

Er is een geheim eilandenrijk. Je hebt er een speciaal paspoort voor nodig: het Verwonderpaspoort. Dat krijg je in handen als je voor je klas een workshop boekt. Alleen in Leiden!

Risico's (VO)

Leven zonder risico’s bestaat niet. In dit project ontdekken leerlingen van het Technasium dat kansbesef helpt om goede keuze’s te maken. Statistiek is je beste vriend!

Technolab Leiden

Zweilandlaan 4 2334 CS Leiden 071-5191324 info@technolableiden.nl KvK: 27372497

Fans van Technolab

Word fan en ontdek Technolab zoals wij en veel kinderen het kennen.
Word fan!
Donaties Technolab is erg blij met uw donaties.
Doneer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief